Linea Trips

Despre noi

Linea Trips s-a născut din pasiunea pentru vacanțele la superlativ in Delta Dunarii, acelea care îți lasă amintiri de neuitat și care te ajută să reziști, pe baricade, tot restul anului. 

Viziunea noastră este să devenim un nume important în domeniul turismului si transportului in Delta Dunarii oferindu-le clienților noștri soluții complete și stabilind cu ei parteneriate pe termen lung.

Misiunea noastră este să satisfacem cerințele clienților noștri: le ascultăm dorințele și le oferim soluțiile potrivite în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Ținem cont de observațiile și sesizărilor clienților noștri și pe baza lor urmărim să ne îmbunătățim în permanență performanțele și calitatea serviciilor oferite

Clienții noștri au posibilitatea să-și aleagă excursia de neuitat in Delta Dunării indiferent de vârstă sau de bugetul alocat.

Sezonul 2022 aduce o serie de oferte preţioase în meniul Linea Trips pentru că experienţa noastră în reţete turistice se îmbogăţeşte vizibil în fiecare an.

Pentru vacanța perfectă apelează cu încredere la serviciile noastre de transport și excursii în Delta Dunării .

Galerie foto

Ce spun clienții?

Testimoniale